Microsoft SQL Server 2016

Az Ön adatai. Bárhol. Bármikor. Az SQL Server az ideális adatbázis a weboldalak és webalkalmazások mögött. Rugalmas platformot nyújt a fejlesztőknek, beleértve a PHP-t, ASP-t és Windows-t is; teljes üzleti intelligencia platform az adatintegrációhoz, riportoláshoz és analízis szolgáltatásokhoz – mindez egyetlen termékben.

Munka az adatokkal


   Könnyen beszerezhető, ingyenesen használható

Szerezzen be mindent egy helyen, amire szüksége lehet, hogy elkezdjen web alkalmazásokat készíteni a SQL Server használatával – a Microsoft Web Platform Installer segítségével. Ez az egyetlen telepítő szükséges hozzá, hogy minden eszköz a kezében legyen a fejlesztés megkezdéséhez. Az installer a legfrissebb, INGYENES verzióját tartalmazza az SQL Server Express verziónak. Továbbá, a legfrissebb komponenseit is megkapja a Microsoft Web Platform-nak, mely tartakmazza a keretrendszereket, a webszervert, és fejlesztőeszközöket is. És ami a legfontosabb: mindezt INGYEN!

 

Jobb adminisztrálhatóság

Az SQL Server Management Studio (SSMS) egy integrált környezet az SQL szerver minden komponensének elléréséhez, konfigurálásához, kezeléséhez adminisztrálásához, és fejlesztéséhez. A Microsoft Visual Studio beépítésével az SSMS grafikus eszközöket is ad az adatbázismenedzsmenthez, a gazdag fejlesztői környezetbe épülve.

 

Üzleti intelligencia

Hozzon jobb döntéseket! Az SQL Server 2008 egy továbbfejlesztett Üzleti Intelligencia platformot nyújt, hogy segítségére legyen a nyers adatok kigyűjtésében, összegzésében és analizálásában, melyeket a weboldalán, vagy -alkalmazásán keresztül kap.

 

Integrált élmény

Az SQL Szerver egy gazdag integrált élményt nyújt, olyan adatközpontú megoldásokat készíthet, amelyek tetszőleges adatforrásból származó adatok elérésére, felhasználására és kezelésére alkalmasak, és elősegítik az információk hatékony eljuttatását a megfelelő felhasználók számára. A Visual Studio és az ASP.NET közötti integrációból adódóan az SQL szerver egyszerűvé teszi az adatok használatát a fejlesztés bármely szakában. Ezen túl kihasználhatja az Microsoft Office termékcsaláddal való integrációt is.

 

A megfelelő verzió

Az SQL Server  számos verzióban hozzáférhető; találja meg, melyik illik leginkább az adott fejlesztési projekthez. Az SQL Server Express verzió az ideális választás a legtöbb webfejlesztőnek, hiszen ugyanazt az adatbázismotort tartalmazza, mint a nagyobb verziók. Emellett a költséghatékony Web verziót javasoljuk, amennyiben sok weboldalt vagy alkalmazást kíván hosztolni; továbbá az Enterprise verziót, ha nagy számú szerver instancera van szüksége, vagy hatalmas adatmennyiségekkel dolgozik vállalati környezetben.

Teljesítmény

Jól méretezhető adatközpontú megoldásokat készíthet, amelyek a legkisebb eszköztől egészen a legnagyobb kiszolgálókig tetszőleges munkafeladat ellátására alkalmasak, és együtt növekedhetnek a vállalat üzleti igényeivel. A fejlesztőcsoportokat olyan eszközökkel láthatja el, amelyek hatékony együttműködési környezetet teremtenek a megoldások elkészítéséhez.

Rendelkezésreállás

Folyamatosan rendelkezésre álló adatbázis-alkalmazásokat valósíthat meg minimális felügyeleti költségek és többletteljesítmény-igény mellett. Az innovatív, automatikus szabályalapú felügyelet, valamint a továbbfejlesztett megfigyelési, hibaelhárítási és teljesítményhangolási eszközök révén kevesebb idő- és pénzráfordítással üzemeltetheti az infrastruktúrát.

Forrás: https://www.microsoft.com/web/platform/database.aspx?templang=hu-hu

Written by: admin

No comments yet.

Leave Your Reply

WinVPS

Microsoft Windows alapú virtuális szerverszolgáltatás jogtiszta szoftverekkel.

Hyper-V, SQL Server 2016, Internet Information Services, Remote Desktop Services, távoli asztal hozzáférés

Iroda:
1066 Budapest, Teréz krt 38.

Szerverterem:
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

Tel.: +36 1 428 2169 (H-P 10-18)

Email: info@winvps.hu

Ügyfeleink részére 24/7 ügyfélszolgálatot biztosítunk

Twitter